اربیل 31°C سه شنبه 21 مهر 13:12

حوثی‌ها: اگر آمریکا مداخله کند، منافع آن در منطقه هدف قرار خواهد گرفت

حوثی‌ها: اگر آمریکا مداخله کند، منافع آن در منطقه هدف قرار خواهد گرفت
100%

 

سازمان کل هواپیمایی کشوری عربستان سعودی تعلیق فعالیت‌های فرودگاه «ملک خالد» در ریاض را تا زمان اتمام ارزیابی ایمنی تأسیسات تمدید کرد؛ این اقدام پس از آن صورت گرفت که سخنگوی نظامی حوثی‌ها اعلام کرد دوباره با موشک به این فرودگاه و پایگاه «خمیس مشیط» حمله کرده‌اند.

به سهم خود، ائتلاف حامی مشروعیت در یمن، از رهگیری و سقوط یک فروند موشک بالستیک که به سمت ریاض و خمیس مشیط شلیک شده بود، خبر داد.

از سوی دیگر، محمد البخیتی، عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله (حوثی‌ها) به خبرگزاری فرانس‌پرس گفت: «اگر آمریکا در تجاوز به یمن مداخله کند، ما درنگ نکرده و پاسخی به بررسی نمی‌نشینیم؛ بلکه واکنشی سریع و دردناک نشان خواهیم داد که تمامی منافع آن را در منطقه، در هر کجای دسترسمان باشد، هدف قرار خواهد داد.»

البخیتی به تمامی کارمندان و کارگران تأسیسات نفتی و فرودگاه‌های سعودی هشدار داد که از آن مکان‌ها دوری کنند، چرا که به هدف مشروعی برای یمن تبدیل شده‌اند؛ به‌ویژه با در نظر گرفتن این امر که اوضاع به سوی تشدید تنش کامل در حرکت است.

پیش‌تر نیز این رهبر حوثی‌ها از شکست تلاش‌های ایران برای برقراری آتش‌بس خبر داده و گفته بود: «عربستان درخواست توقف جنگ را به مدت یک ماه مطرح کرد و ما آن را رد کردیم، سپس درخواست دو هفته‌ای داد که آن را هم رد کردیم و خواهان توقف قطعی جنگ و پایان کامل محاصره و حملات هستیم.»

تهدید حوثی‌های یمن علیه آمریکا پس از آن مطرح می‌شود که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا، اعلام کرده بود در خصوص جنگ با حوثی‌ها با محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی گفتگو کرده و اقدامات حوثی‌ها را «بسیار بد» توصیف کرده بود.

جهان

اظهار نظر (0)

تاکنون هیچ نظری داده نشده است.

به عنوان مهمان پاسخ دهید

آیا می خواهید اعلان ها را دریافت کنید؟
بمێنەوە لەگەڵ نوێترین هەواڵ و ڕووداوەکانمان.