اربیل 31°C سه شنبه 21 مهر 17:13

بزرگ‌ترین بیمارستان تخصصی درمان سرطان در اربیل ساخته می‌شود

بزرگ‌ترین بیمارستان تخصصی درمان سرطان در اربیل ساخته می‌شود
100%

 

 

در شهر اربیل، در چارچوب کمپین‌های آگاه‌سازی، کنفرانس اجلاس سرطان پستان برگزار می‌شود.

دکتر دلووان محمد، مدیرکل بهداشت اربیل اعلام کرد که هدف از ماه اکتبر، آگاه‌سازی زنان به ویژه در زمینه معاینه پیشگیرانه برای جلوگیری از سرطان و تشخیص زودهنگام موارد ابتلا است و در کنار آن می‌خواهیم شهروندان و به‌خصوص زنان در تمام طول سال نسبت به این موضوع هوشیار باشند.

وی افزود: «در حکومت اقلیم برای توجه به این بیماری بر روی چندین موضوع کار شده است و پروژه‌های بلندمدت و کوتاه‌مدتی در این زمینه وجود دارد؛ از جمله ساخت بزرگ‌ترین بیمارستان تخصصی درمان سرطان که مدت دو سال است کار بر روی آن جریان دارد و تمامی بخش‌ها را در بر می‌گیرد.»

وی همچنین خاطرنشان کرد که توجه ویژه‌ای به پیشگیری از این بیماری شده است، زیرا هرچه سریع‌تر تشخیص داده شود، درمان آن آسان‌تر خواهد بود. وی درخواست کرد که توجه بیشتری به آگاهی‌بخشی درباره سرطان پستان شود و زنان به مراکز معاینه مراجعه کنند.

کردستان

اظهار نظر (0)

تاکنون هیچ نظری داده نشده است.

به عنوان مهمان پاسخ دهید

آیا می خواهید اعلان ها را دریافت کنید؟
بمێنەوە لەگەڵ نوێترین هەواڵ و ڕووداوەکانمان.