اربیل 31°C پنجشنبه 21 خرداد 08:45

ایران دیدار میان مجتبی خامنه‌ای و ترامپ را رد کرد

ایران دیدار میان مجتبی خامنه‌ای و ترامپ را رد کرد
کوردستان TV
100%

 

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، در دیداری هرگونه احتمال ملاقات میان رئیس‌جمهور آمریکا و آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای، رهبر عالی ایران، را در حال و آینده رد کرد.

خبرگزاری فرانسه گزارش داد که دونالد ترامپ در مصاحبه‌ای با روزنامه «نیویورک پست» گفته بود که «مایل است با مجتبی خامنه‌ای دیدار کند»، آن هم در حالی که مذاکرات تهران و واشینگتن برای پایان دادن به جنگ در خاورمیانه در وضعیت بدی قرار دارد.

عباس عراقچی در مصاحبه‌ای با شبکه لبنانی «المیادین»، در پاسخ گفت: «مطلبی دیدم که در آن اشاره شده بود او (دونالد ترامپ) آماده انجام ملاقات است یا می‌خواهد دیداری را با رهبر عالی ایران ترتیب دهد. این موضوع از واقعیت به دور است.»

مجتبی خامنه‌ای جانشین پدرش، آیت‌الله علی خامنه‌ای شد که در ۲۸ دی‌ماه (۱۸ ژانویه)، همزمان با اولین روز آغاز جنگ آمریکا و اسرائیل، پس از ۳۶ سال تصدی این مقام، در جریان یک بمباران کشته شد.

مجتبی خامنه‌ای از زمان آغاز به کارش به عنوان رهبر جمهوری اسلامی در اوایل ماه مارس امسال، در انظار عمومی ظاهر نشده و اظهارات وی تنها به بیانیه‌های مکتوب محدود بوده است.

شایان ذکر است که دونالد ترامپ در چند روز گذشته چندین بار اعلام کرده بود که تمایل دارد با مجتبی خامنه‌ای دیدار کند.

خاورمیانه

اظهار نظر (0)

تاکنون هیچ نظری داده نشده است.

به عنوان مهمان پاسخ دهید

آیا می خواهید اعلان ها را دریافت کنید؟
بمێنەوە لەگەڵ نوێترین هەواڵ و ڕووداوەکانمان.