اربیل 31°C پنجشنبه 21 خرداد 08:45

دونالد ترامپ با انتقاد از قیمت بلیت‌ها، فیفا را شوکه کرد

دونالد ترامپ با انتقاد از قیمت بلیت‌ها، فیفا را شوکه کرد
کوردستان TV
100%

 

 

 

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، با انتقاد شدید از قیمت بلیت‌های جام جهانی ۲۰۲۶، این نرخ‌ها را «افراطی» توصیف کرد؛ موضعی غافلگیرکننده که منجر به بروز اختلاف نظر میان او و جیانی اینفانتینو، رئیس فیفا، شده است. این اظهارات ترامپ در جریان یک گفتگوی تلفنی با روزنامه «نیویورک پست» مطرح شد؛ پس از آنکه گزارش‌هایی درباره افزایش قیمت بلیت‌ها منتشر شد که نشان می‌دهد هوادارانی که مایل به تماشای تمامی بازی‌های تیم ملی خود (تا فینال) هستند، ممکن است ناچار به پرداخت مبلغی بیش از ۵ هزار پوند شوند.

ترامپ در این باره گفت: «من از این ارقام اطلاعی نداشتم و صادقانه بگویم، خودم هم چنین مبالغی را پرداخت نمی‌کنم.» وی افزود: «اگر مردم کوئینز، بروکلین و همه کسانی که دونالد ترامپ را دوست دارند نتوانند در ورزشگاه حضور یابند، من نگران خواهم بود.»

این سخنان رئیس‌جمهور آمریکا در حالی مطرح می‌شود که فیفا در تلاش است تا پیش از آغاز مسابقات در تابستان آینده به میزبانی مشترک آمریکا، کانادا و مکزیک، روابط پایداری با کاخ سفید داشته باشد؛ به‌ویژه با توجه به بحث‌های سیاسی پیرامون حضور تیم ملی ایران در این رقابت‌ها.

در مقابل، اینفانتینو از افزایش قیمت‌ها دفاع کرد و با تأکید بر اینکه بازار آمریکا «بزرگ‌ترین و پیشرفته‌ترین بازار در حوزه سرگرمی است»، خاطرنشان کرد که وجود بازار سیاه بلیت، فیفا را ناچار می‌کند که از همان ابتدا قیمت‌های بالایی را تعیین کند.

رئیس فیفا همچنین اشاره کرد که ۲۵٪ بلیت‌های مرحله گروهی با قیمتی کمتر از ۳۰۰ دلار در دسترس خواهد بود و این نرخ را در مقایسه با قیمت مسابقات بزرگ ورزشی در آمریکا، «عادی» دانست.

اظهارات اینفانتینو زمانی جنجالی‌تر شد که به شوخی گفت: «خودم به هر کسی که بلیت بازی فینال را به قیمت ۲ میلیون دلار بخرد، هات‌داگ و نوشابه می‌دهم!»

ورزش

اظهار نظر (0)

تاکنون هیچ نظری داده نشده است.

به عنوان مهمان پاسخ دهید

آیا می خواهید اعلان ها را دریافت کنید؟
بمێنەوە لەگەڵ نوێترین هەواڵ و ڕووداوەکانمان.