اربیل 31°C جمعه 29 خرداد 16:26

نچیروان بارزانی با نمایندگان مسیحی مجلس دیدار کرد

نچیروان بارزانی با نمایندگان مسیحی مجلس دیدار کرد
کوردستان TV
100%

 

 

رئیس اقلیم کردستان در چارچوب سفر خود به بغداد، با نمایندگان مسیحی دیدار کرد و اعلام نمود که مسیحیان از اجزای اصیل عراق و اقلیم کردستان هستند و لازم است در کابینه آینده دولت فدرال عراق با داشتن پست وزارتی مشارکت داشته باشند.

صبح امروز سه‌شنبه ۵ می، در آغاز دیدارهای دومین روز سفر خود به بغداد، نچیروان بارزانی، رئیس اقلیم کردستان، با نمایندگان مسیحی در مجلس نمایندگان عراق دیدار کرد.

در این نشست، وضعیت مسیحیان و نمایندگی سیاسی اقلیت‌ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت. نچیروان بارزانی تأکید کرد که مسیحیان از اجزای اصیل عراق و اقلیم کردستان هستند و نقش تاریخی و تمدنی آن‌ها مورد تمجید قرار گرفت.

همچنین وی تأکید نمود که لازم است مسیحیان در کابینه آینده دولت فدرال عراق با پست وزارتی حضور داشته باشند و برای ترویج فرهنگ همزیستی، رواداری و پذیرش یکدیگر به عنوان یک اصل اساسی برای ثبات در کشور تلاش شود.

هر دو طرف هم‌نظر بودند که باید تلاش‌ها برای تثبیت مشارکت و برابری ادامه یابد، به گونه‌ای که تمامی اجزای جامعه به حقوق و استحقاق‌های قانونی خود دست یابند. در این راستا، نچیروان بارزانی پشتیبانی کامل اقلیم کردستان را برای حفظ حقوق مسیحیان و تأمین یک زندگی شایسته برای آن‌ها ابراز داشت.

از سوی دیگر، نمایندگان مسیحی قدردانی خود را نسبت به مواضع همیشگی نچیروان بارزانی در دفاع از حقوق اقلیت‌ها و حفظ تنوع و هماهنگی در اقلیم کردستان و عراق ابراز کردند.

خاورمیانه

اظهار نظر (0)

تاکنون هیچ نظری داده نشده است.

به عنوان مهمان پاسخ دهید

آیا می خواهید اعلان ها را دریافت کنید؟
بمێنەوە لەگەڵ نوێترین هەواڵ و ڕووداوەکانمان.