اربیل 31°C جمعه 29 خرداد 21:32

ترامپ درها را به روی پیشنهاد تهران می‌بندد

او چگونه برای تحمیل شرایط خود برنامه‌ریزی می‌کند؟
کوردستان TV
100%


 

تنش‌ها میان واشینگتن و تهران بار دیگر رو به افزایش است؛ در حالی که دولت آمریکا بر سیاست «فشار حداکثری» برای تحمیل شرایط خود و دستیابی به توافقی بهتر شرط‌بندی کرده است، ایران می‌کوشد از طریق مانورهای دیپلماتیک، محاصره اقتصادی علیه کشورش را درهم بشکند.

در حالی که تهران پیشنهاد داده بود گفتگوها درباره برنامه هسته‌ای‌اش تا زمان پایان رسمی درگیری‌ها و توافق بر سر بازگشایی تنگه هرمز به تعویق بیفتد، ترامپ این پیشنهاد را رد و تأکید کرد که ابتدا باید مسئله هسته‌ای حل‌وفصل شود.

دیروز جمعه، ۱ مه ۲۰۲۶، تهران از طریق میانجی‌های پاکستانی پیشنهادی اصلاح‌شده را ارسال کرد، اما دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در این باره به خبرنگاران گفت که از این پیشنهاد راضی نیست. با این حال، وی اشاره کرد که تماس‌های تلفنی همچنان ادامه دارد. او تصریح کرد که ایالات متحده به این زودی‌ها از رویارویی با ایران عقب‌نشینی نخواهد کرد. ترامپ تأکید کرد: «پیشنهاد ارائه‌شده از سوی ایران کافی نیست و اجازه نخواهیم داد ایران به سلاح هسته‌ای دست یابد.»

طبق گزارشی از شبکه «اسکای نیوز عربی»، یک مقام کاخ سفید که نخواست نامش فاش شود، اعلام کرد که ترامپ در نشست‌های خصوصی، احتمال اعمال یک «محاصره دریایی طولانی‌مدت» علیه ایران را با هدف افزایش فشار بر صادرات نفت و وادار کردن تهران به دست‌کشیدن از برنامه هسته‌ای‌اش بررسی کرده است.

همزمان، ترامپ درِ احتمالی بازگشت به عملیات نظامی را باز گذاشته است. وب‌سایت «اکسیوس» فاش کرد که فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) چندین گزینه را برای انجام رشته حملات «کوتاه و قدرتمند» آماده کرده است؛ علاوه بر طرح‌هایی برای تسلط بر بخشی از تنگه هرمز جهت بازگشایی آن به روی تردد دریایی.

جهان

اظهار نظر (0)

تاکنون هیچ نظری داده نشده است.

به عنوان مهمان پاسخ دهید

آیا می خواهید اعلان ها را دریافت کنید؟
بمێنەوە لەگەڵ نوێترین هەواڵ و ڕووداوەکانمان.